Centrul Infotrafic informeaza ca, pana la pranz, nu au fost semnalate probleme de fluenta pe principalele artere de circulatie, valorile de trafic fiind mai ridicate pe DN1 Brasov-Ploiesti, mai ales in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, insa autoturismele sunt in miscare.

Inspectoratul General al Politiei Romane precizeaza ca, spre seara, circulatia va creste in intensitate pe DN1, pe sensul demers catre Bucuresti, dar si pe A1 Bucuresti - Pitesti, pe DN2 Bucuresti - Urziceni si pe DN6 Bucuresti - Alexandria, transmite Agerpres.

Pe DN6 pot aparea probleme la intrarea pe segmentul Ghimpati - Mihailesti, cu cate o banda pe sens.

Pe A1 Pitesti - Bucuresti, traficul rutier se desfasoara in conditii normale. Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti poate prelua fara probleme valorile mari de trafic, singura zona in care se pot forma coloane este la intrarea in Bucuresti, pe bulevardul Iuliu Maniu, pe strada Valea Cascadelor si pe Soseaua de Centura.

O parte dintre cei care si-au petrecut sfarsitul de saptamana pe Valea Prahovei vor alege ca si ruta spre Bucuresti DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.

"Le reamintim ca, pana in data de 15 octombrie 2015, in vederea desfasurarii lucrarilor de reparatii la podul de pe DN1A situat in Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la iesirea din Cheia catre Brasov, traficul rutier se desfasoara restrictionat, cu ajutorul semafoarelor si al pilotilor de dirijare. In conditii similare se circula si in zona Maneciu", mai informeaza Infotrafic.

O alta ruta catre Bucuresti o reprezinta: DN73 Rasnov - Bran -Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste - Baldana si DN7 Baldana -Bucuresti, cu mentiunea ca acest traseu este mai lung si strabate multe localitati.

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa respecte regimul legal de viteza si sa pastreze distanta de siguranta in mers.