Majoritatea unitatilor bancare nu au program cu publicul pe 1 decembrie, cu exceptia unor agentii din marile centre comerciale, care sunt deschise in aceasta perioada, informeaza NewsIn.

Sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane nu vor lucra cu publicul sambata, 1 decembrie, cu exceptia unitatilor situate in centrele comerciale, care vor functiona dupa programul complexurilor in care sunt plasate. BCR va continua totusi sa colecteze, in conditii normale, numerarul de la clientii bancii, potrivit conventiilor incheiate cu acestia, iar bancomatele, automatele de schimb valutar si aparatele de plata cu cardul la comercianti (POC) vor functiona normal.

De asemenea, unitatile BRD care au program de lucru sambata nu vor lucra. Exceptie fac unitatile situate in incinta centrelor comerciale (Carrefour, Auchan, Cora, Kaufland), cele din mall-uri si agentia Henri Coanda (numai Visa Tax).

Nici unitatile Bancii Transilvania nu vor avea program cu publicul sambata, 1 decembrie, cu exceptia unitatilor aflate in cadrul mall-urilor si centrelor comerciale mari.

Unitatile Raiffeisen Bank din hypermarketuri, agentiile UniCredit tiriac Bank din magazinele Metro si cele ale Volksbank din magazinele Real vor fi, de asemenea, deschise sambata.

Casa de Economii si Consemnatiuni, Bancpost, Banca Comerciala Carpatica si Banca Romaneasca nu au program cu publicul pe 1 decembrie, precizeaza NewsIn.