Soferul si pasagera dintr-un taxi au fost raniti, joi, dupa ce masina s-a ciocnit cu un alt autoturism si apoi s-a rasturnat, pe Soseaua Kiseleff din Capitala, cele doua persoane fiind duse la spitale, pentru investigatii medicale.

Reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei au declarat, pentru Mediafax, ca in accidentul produs pe Soseaua Kiseleff, in zona Muzeului Satului, au fost implicate un taxi si o masina Ford.

Potrivit sursei citate, din primele informatii rezulta ca soferul autoturismului Ford nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si s-a ciocnit cu un taxi, care in urma impactului s-a rasturnat.

Adrian Marin, ofiter relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, a spus ca in accident au fost ranite doua persoane, o femeie de 26 de ani si un barbat de 35 de ani, acestia fiind transportati la spitalele Elias si Floreasca, pentru investigatii medicale. Acesta a precizat ca cei doi raniti erau constienti si nu prezentau rani care sa le puna viata in pericol.

Doua ambulante SMURD, o autospeciala de stingere si o masina de descarcerare au fost trimise de ISU Bucuresti - Ilfov la locul accidentului.

Circulatia rutiera a fost restrictionata pe Soseaua Kiseleff, pe banda din mijloc, pentru ca politistii sa faca cercetarea la fata locului, urmand sa fie ridicata masina care s-a rasturnat.