Un politist local din Pitesti a fost lovit, miercuri, intentionat de masina condusa de primarul din localitatea argeseana Micesti, Dumitru Voicu, care a refuzat sa se legitimeze dupa ce a fost oprit de catre agent pe motiv ca intrase pe contrasens pe o strada spre parcarea Primariei Pitesti, relateaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politie Locale Pitesti, Bogdan Aristantoiu, miercuri, in jurul orei 10.30, un politist local aflat in timpul serviciului a oprit, pe o strada cu sens unic ce duce spre parcarea Primariei Pitesti, un sofer care intrase pe contrasens.

Politistul i-a cerut soferului sa se legitimeze, insa acesta a refuzat si a devenit recalcitrant.

In momentul in care politistul a incercat sa acceseze baza de date pentru a stabili identitatea proprietarului masinii, soferul a bagat in marsarier si l-a acrosat pe agent.

Politistul local a fost transportat la Spitalul Judetean Pitesti, unde medicii au stabilit ca avea leziuni la un genunchi, agentul acuzand dureri de cap si dureri in zona coloanei cervicale.

Reprezentantul Politiei Locale Pitesti a declarat ca acesta este cel mai grav caz in care este implicat un sofer care refuza sa se legitimeze politistilor locali.

Surse din Politie spun ca soferul care l-a lovit pe politist este primarul comunei argesene Micesti, Dumitru Voicu.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, primarul Dumitru Voicu nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la acest incident.

In acest caz a fost deschis un dosar penal, iar surse din Politie spun ca este posibil ca primarul sa fie cercetat pentru ultraj.