Doua persoane au murit si alte sase, intre care trei copii, au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, duminica, in municipiul Ramnicu Valcea, din cauza unui sofer care a intrat pe contrasens si a fost izbit violent de o masina care circula regulamentar.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratuluide Politie Valcea, Alina Teodorescu, accidentul s-a produs la kilometrul 175+800de metri al DN 7, pe strada Barajului, din municipiul Ramnicu Valcea, transmite Mediafax.

Politistii au stabilit ca un barbat in varsta de 65 de ani, din Blaj, aflat la volanul unui autoturism Ford, a intrat pe contrasens, masina sa fiind izbita din lateral de un Audi care circula regulamentar. In urma impactului, autoturismul Ford a fost proiectat peste parapetul de protectie de pe marginea drumului, cazand intr-o rapa la o diferenta de nivel de sase metri.

Soferul Fordului si un pasager in varsta de 46 de ani, din Blaj, au murit.

De asemenea, cei sase ocupanti ai autoturismului Audi, respectiv soferul in varsta de 35 de ani, un tanar de 20 de ani, o femeie de 29 de ani si trei copii cu varste cuprinse intre zece si 14 ani, au fost raniti.

In urma accidentului, timp de cateva zeci de minute strada Barajului din Ramnicu Valcea a fost complet blocata.