Un grup de 38 de romani sunt blocati de 12 ore pe aeroportul Amman din Iordania, dupa ce cursa Bucuresti-Amman-Bucuresti, care trebuia sa decoleze duminica, la ora 3 AM, de pe aeroportul Amman a fost deviata pe alt aeroport iordanian, pasagerii nefiind anuntati, relateaza Mediafax, care citeaza Ziarul Financiar.

"Noi nu am stiut. La doua ore dupa ce aeronova deja decolase, reprezentantii Tarom din aeroportul Amman au venit sa ne anunte ca din cauza cetii avionul nu a putut sa ia pasagerii de pe aeroportul din Amman si s-a intors gol la Bucuresti. Suntem de 13 ore aici fara mancare si fara apa. Reprezentantii locali ai Tarom au spus ca nu au o solutie. Urmatorul zbor este in noaptea de marti spre miercuri", a spus Cristina, unul dintre pasageri, conform ZF.

"Cursa de la Amman operata de compania Tarom a aterizat dimineata pe aeroportul Otopeni, dar avionul a venit gol, fara pasageri. Cei de la Tarom ne-au furnizat un numar de telefon la care pot suna toti cei interesati de acest zbor", a spus un reprezentant al biroului de Informatii Sosiri de pe aeroportul Henri Coanda din Capitala.

La numarul de telefon furnizat nu raspunde insa niciun reprezentant al Tarom.

Nici alti reprezentanti ai companiei aeriene din Romania nu au raspuns la telefon pana la transmiterea acestei stiri, precizeaza cotidianul citat.