Trei persoane au cazut, miercuri seara, in lacul Siutghiol, din judetul Constanta, ele fiind cautate de catre reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor ISU "Dobrogea"", miercuri seara, la ora 16.52, prin Serviciul de urgenta 112 s-a primit un apel ca trei persoane au cazut in lacul Siutghiol, in zona Butoaie, din statiunea Mamaia.

La fata locului, s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU "Dobrogea", ambulante si echipaje SMURD, iar pana la ora transmiterii acestei stiri au fost lansate deja doua barci si urmeaza sa fie lansata si a treia, operatiunea de cautare si salvare fiind dificila in conditiile in care lacul este inghetat.

Din primele informatii reiese ca cele trei persoane ar fi intrat pe lacul inghetat, iar gheata ar fi cedat sub greutatea acestora.

Accidentul are loc in aceeasi zona in care, in 15 decembrie 2014, s-a prabusit un elicopter SMURD cu patru persoane la bord, care si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic.

UPDATENeptun TV: Cei trei barbati erau pescari. Ajunsi in larg, gheata a cedat sub greutatea lor. Pompierii au incercat sa ajunga in zona in care se afla cei trei, insa au mai putut inainta din cauza ca stratul de gheata este prea subtire. Pentru scoaterea lor din apa a fost chemat un echipaj de scafandri.