Patru persoane au fost ranite, sambata, dupa ce ambulanta in care erau s-a rasturnat pe un drum judetean din judetul Arges, in urma impactului cu o masina condusa de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice, care a pierdut controlul volanului, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, accidentul a avut loc pe un drum judetean care face legatura intre localitatile Balilesti si Titesti, unde un sofer care nu a adaptat viteza la conditiile de drum a intrat pe contrasens si a lovit o ambulanta care transporta pacienti dializati.

Ulterior, autosanitara, care apartine unui serviciu privat si transporta la dializa persoanele care au nevoie de astfel de tratament, s-a rasturnat.

In urma accidentului, patru persoane au fost ranite. Primele informatii arata ca ranitii sunt pacienti din ambulanta si au rani usoare.

Potrivit primelor verificari ale politistilor, soferul care a derapat si a carui masina a lovit ambulanta consumase bauturi alcoolice. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Politistii fac cercetari in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.