Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), citat de Agerpres.

Circulatia se desfasoara cu viteza redusa in zonele Barcanesti, Comarnic, Sinaia, Busteni si Predeal (coloana masoara aproximativ 1- 1,5 kilometri).

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Alexandru Ursu, a declarat pentru Mediafax ca DN 1 este aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte, unde ninge, iar carosabilul este umed.

Potrivit sursei citate in aceasta zona se circula in coloana, dar nu sunt blocaje in trafic.

Politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta si, avand in vedere conditiile de drum, sa evite sa se angajeze in depasiri.

Prahova: Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 1

Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, sambata, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, accident in care au fost implicate trei autoturisme si in urma caruia circulatia pe DN 1 a fost restrictionata, relateaza Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, accidentul a avut loc la kilometrul 77 al DN 1, in dreptul localitatii prahovene Baicoi. Soferul unei masini care circula dinspre Brasov catre Bucuresti pe banda dinspre axul drumului a iesit de pe sensul sau de mers din cauza neatentiei si a lovit o masina care circula regulamentar pe contrasens.

Masina lovita a fost proiectata pe banda intai a sensului de mers spre Brasov, unde s-a ciocnit de o alta masina.

In total, in cele trei autoturisme implicate in accident se aflau opt persoane, iar doua dintre acestea au fost ranite usor, celelalte sase scapand fara rani.

In urma accidentului, traficul rutier pe DN 1 a fost restrictionat, fiind dirijat de catre politistii rutieri.

Acesta este al doilea accident cu victime produs in judetul Prahova in ultimele ore, dupa ce, vineri dupa-amiaza, cinci persoane au fost ranite in urma ciocnirii a doua masini, pe DN 1 A Ploiesti - Brasov, accidentul producandu-se pe un pod din localitatea prahoveana Blejoi.