Directorul general al Enel, Matteo Cassani (42 de ani) s-a sinucis, joi, aruncandu-se de le cladirea Enel de pe bulevardul Ion Mihalache, anunta Mediafax. O salvare de la Serviciul de Ambulanta Ilfov care se indrepta catre un alt caz a fost oprita de mai multe persoane la locul accidentului, insa barbatul nu a mai putut fi salvat, informeaza Agerpres.

Cladirea in care isi are sediul Enel pe bld Ion Mihalache, BucurestiFoto: Google Street View

UPDATE Reprezentantii companiei ENEL au transmis un comunicat de presa prin care sustin ca nu cunosc "circumstantele acestui accident".

"Va informam ca astazi a avut loc o tragedie, in care colegul nostru Matteo Cassani, Directorul General al Enel Energie si Enel Energie Muntenia si-a pierdut viata. Nu cunoastem circumstantele acestui accident. O investigatie a autoritatilor este in curs de derulare. Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani in Romania, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul companiei noastre. Un om respectat de toti colegii si apreciat de clienti si de intreaga comunitate de business. Prioritatea noastra in acest moment este sa fim alaturi de familie si colaboratorii sai apropiati. Speram ca intreaga presa sa respecte intimitatea persoanei implicate si sa nu speculeze pe acest eveniment nefericit", se arata in comunicatul ENEL.

Articol in curs de editare.