Un avion al companiei Air France, care a plecat de la Paris in jurul orei 16.00 si urma sa aterizeze la Bucuresti la 19.15, a fost intors dupa o ora de zbor, pasagerilor spunandu-li-se ca lipsea o persoana, care avea insa bagaj la cala, dar si ca a fost o problema tehnica.

Avionul a decolat cu o intarziere de 30 de minute. Dupa aproximativ o ora de zbor, avionul a fost intors la Paris, pasagerilor spunandu-li-se de catre membrii echipajului ca lipseste o persoana care are insa bagaj la cala, a declarat pentru Mediafax unul din pasageri.

Dupa ce a aterizat la Paris, fortele de ordine au descins in aeronava pentru a face verificari, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment ca este o problema la computerul de bord.

Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat pentru Mediafax directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache. Acesta a mai spus ca nu a fost indicat un motiv de catre Air France pentru acest lucru.

Pasagerii, majoritatea romani, ar urma sa plece cu o alta cursa.

Pe site-ul Air France se arata insa ca zborul 1588 Paris - Bucuresti a fost intors si anulat din cauza unei greve a angajatilor companiei aeriene.

Pasagerii, majoritatea romani, vor petrece noaptea la Paris, urmand ca, duminica, sa fie impartiti in trei grupuri si sa vina la Bucuresti cu trei curse Air France.