Un politist de la Politia Transporturi Ialomita a fost transportat in stare grava, duminica, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce a fost gasit impuscat in cap in masina de serviciu, reprezentantii Politiei Judetene afirmand ca este vorba, cel mai probabil, despre o tentativa de suicid, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, duminica dimineata politistii au fost sesizati prin numarul de urgenta 112 de catre un angajat al Politiei Transporturi ca un subaltern de-al sau, din cadrul acestei structuri, a fost gasit impuscat in masina de serviciu.

Conform sursei citate, politistul de la Transporturi, in varsta de 41 de ani, intrase de serviciu la ora 08.00, iar doua ore mai tarziu el a fost gasit cu o plaga in zona capului, in masina de serviciu, parcata pe un drum laturalnic din apropierea localitatii Fetesti.

Cel care l-a gasit a fost unul dintre superiorii sai, care a si sunat la 112.

Medicii de la Serviciul de Ambulanta Ialomita care au mers la fata locului au constatat ca politistul avea semne vitale si au solicitat interventia unui elicopter SMURD, care l-a preluat pe barbat si l-a transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, dr. Bogdan Oprita, a declarat pentru Mediafax ca politistul a fost dus in sala de operatii, fiind in stare foarte grava.

In urma primelor verificari, politistii au stabilit ca, cel mai probabil, este vorba despre o tentativa de suicid si ca angajatul Politiei Transporturi s-a impuscat cu arma din dotare, care este un pistol Carpati.

Colegii din tura de noapte pe care politistul i-a schimbat duminica dimineata cand a intrat in serviciu au spus ca nu au remarcat la comportamentul acestuia nimic care sa le dea de gandit ca se va putea petrece un astfel de incident.