Un barbat a sunat, luni seara, la 112 si a informat ca un avion ultrausor s-a prabusit pe un camp din zona comunei 1 Decembrie din judetul Ilfov, la fata locului deplasandu-se echipaje de interventie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), relateaza Mediafax. Barbatul a fost sunat inapoi de cei de la 112 si le-a spus acestora ca nu mai stie exact ce a vazut, nefiind sigur daca era vorba despre un avion sau despre altceva.

"Echipajele de interventie care s-au deplasat de urgenta la locul unde ar fi cazut avionul nu au gasit nimic, astfel ca barbatul care a sunat la 112 a fost sunat inapoi si a spus ca acum nu mai este sigur ce a vazut, respectiv daca a vazut un avion sau altceva", au declarat pentru Mediafax reprezentantii SMURD.

Barbatul anuntase initial la 112, luni seara, ca a vazut un avion de mici dimensiuni, de culoare alba, din care iesea fum si care s-ar fi prabusit.

Echipaje de la ISU Ilfov si SMURD s-au deplasat de urgenta pe un camp din zona comunei 1 Decembrie, unde ar fi cazut avionul.

***

Un barbat a sunat la 112 si a informat ca un avion ultrausor s-a prabusit, luni seara, pe un camp din zona comunei 1 Decembrie din judetul Ilfov, la fata locului deplasandu-se echipaje de interventie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

"La 112 s-a primit un apel legat de acest incident, echipajele noastre se deplaseaza la fata locului. Nu stim, deocamdata, mai multe informatii", au declarat pentru Mediafax reprezentantii ISU Ilfov.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, a precizat, tot pentru Mediafax, ca apelul la 112 a fost facut de un barbat. Acesta a spus ca a vazut un avion de mici dimensiuni, de culoare alba, din care iesea fum si care s-ar fi prabusit.