Cateva zeci de calatori din trenul InterRegio care circula, miercuri, pe ruta Brasov - Bucuresti Nord au fost evacuati din ultimele doua vagoane ale garniturii, dupa ce la penultimul vagon a avut loc o degajare de fum la un boghiu, trenul stationand o ora si jumatate in gara din Comarnic.

O degajare de fum s-a produs, miercuri dupa-amiaza, la trenul de pasageri InterRegio 1636 care circula pe ruta Brasov - Bucuresti Nord, garnitura feroviara fiind oprita in gara din Comarnic, iar conductorul intervenind cu extinctoarele din dotarea trenului, anunta CFR intr-un comunicat citat de Mediafax.

Conform reprezentantilor biroului de comunicare din cadrul CFR Calatori, din cauza unei defectiuni tehnice la un boghiu de la penultimul vagon al garniturii feroviare s-a produs o emanatie de fum.

Cateva zeci de calatori aflati in ultimele vagoane ale trenului au fost evacuati si redistribuiti in celelalte vagoane, fara ca nimeni sa fie ranit.

Trenul, care a stationat in gara din Comarnic o ora si jumatate, si-a reluat drumul catre Bucuresti Nord la ora 17.16, fara a fi pusa in pericol siguranta circulatiei si a pasagerilor, precizeaza reprezentantii CFR.