Presedintele organizatiei judetene Constanta a PPDD a fost implicat, miercuri noapte, intr-un accident rutier pe un bulevard din municipiul Constanta, unde a pierdut controlul volanului, iar masina pe care o conducea a lovit alte cinci autoturisme parcate, relateaza Mediafax.

Potrivit politistilor Serviciului Rutier Constanta, accidentul a avut loc in jurul orei 01.35, in timp ce Gheorghe Slabu, in varsta de 64 de ani, conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanta, dinspre bulevardul Ferdinand catre strada Bucuresti.

La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a ajuns pe sensul opus de mers, unde a lovit cinci autoturisme parcate.

In urma accidentului, Gheorghe Slabu a fost ranit usor, fiindu-i acordat primul ajutor de catre un echipaj de la Ambulanta. Barbatul le-a spus politistilor ca i s-a facut rau si apoi a pierdut controlul volanului. El a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ.

Gheorghe Slabu este presedinte al organizatiei judetene Constanta a PPDD, consilier judetean si candidat la alegerile europarlamentare de duminica.