Nisipul dus de catre reprezentantii Administratiei Bazinale Arges - Vedea pentru indiguiri pe malul raului Pauleasca a fost furat de localnici din comuna argeseana Malureni, care au luat materialul nebagat in saci si l-au dus in curti, pentru a-l folosi la constructii, transmite Mediafax.

Mai multi localnici din comuna Malureni, judetul Arges, au sustras o parte din nisipul dus de angajatii Administratiei Bazinale Arges Vedea pe malul raului Pauleasca pentru indiguiri, au declarat reprezentantii Administratiei Bazinale.

Potrivit acestora, in ultima perioada, in zona Malureni, a fost dusa o cantitate mare de nisip, pentru a fi ridicate diguri din saci de nisip pe malurile raului Pauleasca, in vederea prevenirii unor noi inundatii.

O parte din nisip a fost pus in saci si s-au facut diguri, iar o alta parte a fost lasata in zona, pentru realizarea unor suprainaltari daca va fi nevoie, insa in ultimele zile nisipul a disparut. Autoritatile au presupus ca localnicii sunt cei care au sustras nisipul pentru a-l folosi la constructii.

Reprezentantii Administratiei Bazinale Arges Vedea au afirmat ca nu pot spune ce cantitate de nisip a fost furata si au precizat ca nu au depus reclamatie la Politie dupa ce au constatat disparitia nisipului dus pe malul raului Pauleasca pentru indiguiri.