Cel putin sapte persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut in localitatea constanteana Valu lui Traian, in care au fost implicate trei autovehicule, intre care un microbuz apartinand Ministerului Afacerilor Interne in care erau jandarmi de la Unitatea din Cernavoda.

Potrivit politistilor rutieri, accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.20, pe DN 3, in localitatea Valu lui Traian, dupa ce soferul unui autoturism a vrut sa intoarca si a acrosat un microbuz al MAI in care erau mai multi jandarmi de la Unitatea din Cernavoda si care circula regulamentar, transmite .

Conform primelor informatii oferite de catre anchetatori, masina MAI circula regulamentar pe banda a doua catre Cernavoda, iar la un moment dat un autoturism inmatriculat in Bulgaria, care circula pe prima banda, a intentionat sa intoarca si a acrosat autovehiculul MAI al carui sofer a vrut sa evite coliziunea, insa masina a patruns pe contrasens, unde a fost lovita de un alt autovehicul.

In urma accidentului, cel putin sapte persoane au fost ranite, la fata locului fiind trimise mai multe ambulante care urmeaza sa ii transporte pe raniti la Spitalul Judetean Constanta pentru ingrijiri medicale.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera in zona unde a avut loc accidentul se desfasoara cu dificultate, politistii recomandandu-le soferilor sa astepte in coloana, iar cand traficul va fi reluat sa respecte semnalele si indicatiile politistilor.