Un copil de 14 ani si-a pierdut viata, vineri, dupa ce a fost injunghiat in stern, incidentul avand loc in zona industriala a municipiului Bistrita, la fata locului aflandu-se mai multe echipaje de politisti pentru a stabili cum s-a produs incidentul, scrie Mediafax.

Incidentul a avut loc langa o cale ferata din zona industriala a municipiului Bistrita.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bistrita, Marius Rus, in urma unui apel primit la 112 in jurul orei 11.00, la fata locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a gasit pe copilul de 14 ani in stare de inconstienta.

El a precizat ca baiatul avea o plaga injunghiata in stern, care era destul de adanca, iar medicii au incercat sa il resusciteze, insa fara rezultat, baiatul fiind declarat decedat.

La fata locului se afla mai multe echipaje de politisti pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

UPDATE Politistii au identificat principalii suspecti in cazul baiatului de 14 ani decedat vineri in zona industriala a municipiului Bistrita, dupa ce a fost injunghiat cu un briceag, cei patru fiind condusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud pentru audieri, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentantului IPJ Bistrita-Nasaud, comisar Valer Andreica, cei patru suspecti au 14, 17, 19, respectiv 32 de ani, insa participatia fiecaruia la incidentul care a dus la decesul baiatului de 14 ani nu este cunoscuta inca. Andreica a precizat, de asemenea, ca arma crimei a fost gasita.

Din primele cercetari, se pare ca cei patru suspecti il cunosteau pe baiatul de 14 ani si intre ei ar fi izbucnit un conflict spontan, care a dus in cele din urma la producerea tragediei.