Mai multe echipe de salvare din judetele Buzau si Braila incearca de mai bine de 12 ore sa ajunga la o gravida din localitatea buzoiana Robeasca. "Femeia, in varsta de 27 de ani, era programata la cezariana, pentru ca fatul avea o pozitie dificila, insa nasterea s-a declansat mai devreme, iar femeia trebuie dusa la maternitate si supusa unei interventii chirugicale", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al ISU Buzau, Marius Sarbescu.

Potrivit sursei citate, de la Buzau spre Robeasca a plecat dimineata o senilata care a ramas blocata in nameti. "De peste 12 ore, trei echipaje, unul de la ISU Buzau si alte doua apartinand MApN, incearca sa ajunga la femeia gravida, dar pompierii si militarii se lovesc de sulurile de zapada si de viscolul puternic", a mai spus sursa citata.

Tot in judetul Buzau, aflat de peste sase ore sub cod rosu de ninsoare si viscol, un echipaj format din 15 pompieri, opt jandarmi si trei politisti cauta de peste doua ore un barbat din localitatea Odaia Banului, disparut in zona Fermei Frasinu, de langa municipiul Buzau.