Zece autovehicule - opt autoturisme si doua TIR-uri - au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier produs pe autostrada A1, doua persoane fiind ranite si preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanta si SMURD, relateaza Mediafax. Un echipaj medical a coborat din masina pentru a interveni in cazul unei femei ranite.

UPDATE: Un echipaj medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Dambovita solicitat sa acorde asistenta medicala unei femei care a coborat din masina pe autostrada A1 si a fost accidentata de alt autovehicul intervine pe jos pentru a ajunge la ranita, in conditiile in care circulatia este blocata.

Accidentul in lant produs, sambata, pe autostrada Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 52 a facut victime colaterale, in conditiile in care o femeie aflata intr-o masina care circula pe sensul de mers catre Pitesti si care a oprit in siguranta in coloana, a coborat din autovehicul pentru a vedea ce se intampla in fata sa, moment in care a fost acrosata de alt autoturism, au declarat reprezentanti ai Comandamentului pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanta Dambovita, format din ambulantier si o asistenta medicala, a plecat catre locul in care se afla femeia accidentata si care, din primele informatii, nu este ranita grav, dar autospeciala medicala nu a mai putut inainta, motiv pentru care asistenta medicala a pornit pe jos catre femeia ranita, a declarat pentru Mediafax directorul medical al Serviciului de Ambulanta Judetean Dambovita, Claudiu Dumitrescu.

Potrivit acestuia, decizia a fost luata pentru a scurta pe cat posibil timpul de interventie, urmand ca, in momentul in care se va debloca traficul pe autostrada, autospeciala sa incerce sa ajunga pana la locul in care se afla femeia accidentata.

Coloana de masini pe sensul de mers Bucuresti - Pitesti se intinde pe cativa kilometri in urma unu accident in lant in care au fost implicate opt autoturisme si doua TIR-uri si in care doua persoane au fost ranite.

Cei doi raniti au fost deja preluati de echipaje medicale, insa curiozitatea femeii care se afla in masina care reusise sa opreasca in coloana a dus la producerea acestui nou accident.

Conform datelor furnizate de catre reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita, accidentul in lant s-a produs la kilometrul 52 al autostrazii A1, pe sensul de mers Bucuresti - Pitesti.

Tot sambata, aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit pe firul 2 al autostrazii A2, intre Constanta si Bucuresti, din cauza viscolului, in accident o persoana fiind ranita si ramanand incarcerata in masina, echipaje ale ISU si Ambulantei intervenind la fata locului.