Un numar de 23 de elevi de la o scoala generala din Targoviste au fost dusi la spital, miercuri, pentru analize medicale, dupa ce doi colegi din clasa a VIII-a i-au intepat cu ace cu gamalie, pe holul scolii, tatal unuia dintre copiii intepati anuntand Politia, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, politistii au fost sesizati, miercuri, ca mai multi elevi dintr-o unitate de invatamant din Targoviste au fost intepati cu bolduri de catre doi colegi din clasa a VIII-a.

Politia face verificari in acest caz dupa ce tatal unuia dintre copiii intepati a reclamat incidentul.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, Mihaela Anton, a declarat pentru Mediafax ca incidentul s-a produs in pauza dintre orele de curs, in Scoala Gimnaziala "Coresi" din Targoviste.

Potrivit acesteia, 23 de elevi care au fost intepati de doi copii din clasa a VIII-a se afla la spital, la sectia de boli infectioase, pentru li se recolta probe pentru analize, copiii fiind insotiti de unul dintre directorii unitatii de invatamant. De asemenea, un cadru didactic a ridicat acele cu gamalie cu care copiii au fost intepati, acestea fiind duse la laborator pentru analize.

Reprezentantul ISJ Dambovita a mai spus ca urmeaza ca o comisie de disciplina din cadrul unitatii de invatamant sa ia masuri impotriva celor doi elevi care si-au intepat colegii.