O femeie de 74 de ani din comuna Malureni, judetul Arges, a fost muscata, vineri seara, de un lup care a intrat in gospodaria sa, femeia fiind transportata la spital, iar animalul fiind impuscat de catre vanatori, transmite Mediafax.

Potrivit directorului Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Arges, Daniel Gelu Lupu, vineri seara, o batrana din localitatea Malureni a fost muscata de un lup care a intrat in gospodaria sa.

Femeia de 74 de ani a fost muscata de o mana de catre lup, fiind transportata la Spitalul Judetean Pitesti, unde se afla internata in sectia de boli infectioase.

Ulterior, lupul a fost impuscat de vanatori, cadavrul animalului urmand sa fie supus unor analize efectuate de catre specialisti ai DSVSA Arges, care vor stabili daca avea rabie.

Prefectul judetului Arges, Cristian Soare, a declarat pentru Mediafax ca, in conditiile in care in acest caz exista suspiciunea ca animalul agresiv ar fi fost turbat, se iau toate masurile pentru prevenirea altor incidente similare in zona.