Patru tineri - doua fete de 17 ani si doi baieti de 20 si 22 de ani - au fost gasiti morti, sambata, intr-o casa din Oltenita, primarul localitatii, Petre Tone, spunand ca una dintre ipoteze este ca tinerii s-ar fi intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz, relateaza Mediafax.

Primarul din Oltenita, Petre Tone, a spus ca tinerii - doua fete in varsta de 16 si 17 ani si doi baieti de 20 si 22 de ani - erau singuri in casa si pregateau petrecerea de Revelion, ei fiind gasiti decedati cel mai probabil dupa ce s-au intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz.

"Erau doua perechi de tineri care pregateau Revelionul. Nici vorba de tentativa de sinucidere sau ceva de genul acesta. La 5.45, mama unuia dintre baieti i-a dat sms si a vorbit cu el", a spus primarul.

El a precizat ca anchetatorii au gasit in casa o sticla de whisky care era consumata pe jumatate si mai multe sticle cu sucuri, iar in imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

Primarul a mai spus ca in casa nu exista instalatie de gaz, si doar o butelie si o soba cu lemne.

El a precizat ca la ora transmiterii acestei stiri la fata locului sunt asteptati legisti de la Calarasi pentru a ridica trupurile tinerilor pentru necropsie, al carei rezultat va fi cunoscut cel mai probabil duminica.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Calarasi, Ramona Tudor, a declarat pentru Mediafax ca tinerii au fost descoperiti intr-o camera din locuinta, unde a fost gasita si o butelie de aragaz, la care era improvizata o instalatie de incalzire.

Ea a precizat ca la ora transmiterii acestei stiri la fata locului se afla mai multe echipaje de politisti, pentru cercetari.

Purtatorul de cuvant al ISU Calarasi, Ovidiu Tataranu, a declarat pentru Mediafax ca la ora 14.09 a fost primita o sesizare sa se intervina in cazul a patru tineri "intoxicati cu o substanta necunoscuta", inaintea sosirii echipajului ISU ajungand o echipa de la Ambulanta care a constatat decesul celor patru tineri.