Jandarmii au descoperit si retinut, marti seara, in jurul orei 19.45, intr-o fabrica dezafectata din zona Pietei Muncii, 62 de persoane care confectionau mai multe bannere si aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intentionau sa le introduca in stadion, la meciul Romania - Grecia.

"In jurul orei 19.45, jandarmii au desoperit intr-o fabrica dezafectata din zona Pietei Muncii 62 de persoane care confectionau mai multe bannere si aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intentionau sa le introduca in stadion. Bannerele nu aveau legatura cu sustinerea echipei nationale si contineau cuvinte jignitoare la adresa unor persoane", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, pentru Mediafax.

Enache a precizat ca mai multe persoane consumau bauturi alcoolice si ca asupra uneia s-au descoperit droguri pentru consum propriu (ecstasy). "Urmeaza ca persoanele retinute sa fie verificate si sa li se aplice masurile legale", a adaugat Georgian Enache.

Romania si Grecia se vor intalni in aceasta seara, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, in meci decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia. In partida tur, nationala Romaniei a fost invinsa, cu scorul de 3-1, la Pireu.