Un tanar de 23 de ani care s-a rasturnat cu masina, la intrarea in Timisoara, a ramas blocat in autoturism timp de 18 ore, pana cand o prietena l-a gasit si a anuntat Politia, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat duminica seara ca tanarul, din localitatea aradeana Vinga, s-a rasturnat cu masina la intrarea in Timisoara, dinspre Arad, si a ramas blocat in autoturism, fiind in imposibilitatea de a folosi telefonul.

"Tanarul venea la Timisoara pentru a se intalni cu niste prieteni, insa la intrarea in municipiu a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina in afara partii carosabile. Accidentul s-a petrecut sambata seara, in jurul orei 23.00. Tanarul nu a putut sa anunte pe nimeni despre accident, astfel ca a ramas incarcerat", a declarat Mirela Draghicioiu.

Ea a precizat ca o prietena a tanarului l-a gasit pe acesta, blocat in masina, abia duminica, in jurul orei 17.00 si a sunat la 112. La fata locului au ajuns un echipaj de descarcerare de la pompieri, Politia si o ambulanta care l-a preluat pe tanar si l-a transportat la un spital din Timisoara.

Potrivit medicilor, tanarul, care este constient, ar putea avea un picior fracturat.