Un barbat, angajat al Companiei de Apa Arad, a fost lovit, sambata dupa-amiaza, de o sticla aruncata de catre suporteri unguri din trenul cu care se intorceau spre Budapesta dupa meciul Romania - Ungaria, victima fiind transportata la spital, relateaza Mediafax.

Incidentul a avut loc in apropiere de municipiul Arad, in momentul in care trenul cu aproximativ 900 de suporteri unguri care se intorceau la Budapesta, dupa ce au participat la meciul Romania-Ungaria, a trecut pe langa o echipa de jurnalisti care filma o avarie la reteaua de apa a orasului.

Potrivit martorilor, atat jurnalisti, cat si angajati ai Companiei de Apa Arad, din tren a fost aruncata o sticla in directia echipei care filma, insa reporterul s-a ferit, iar obiectul a lovit in cap un barbat aflat langa acesta.

"Suporterii erau zgomotosi, fluturau steagurile Ungariei pe geamuri si urlau, iar cineva a aruncat cu o sticla", a relatat un martor.

Barbatul ranit este angajat al Companiei de Apa Arad si era la fata locului pentru a evalua avaria din retea.

El a fost ranit la urechea dreapta, iar pentru scurt timp a avut pierderi de cunostinta. Colegii sai au sunat la 112, iar o ambulanta a sosit la locul incidentului pentru a-l prelua, fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Medicii afirma ca la prima vedere este vorba de o rana superficiala, urmand ca barbatul sa fie investigat suplimentar.

Incidentul nu a fost raportat deocamdata la Politie, astfel ca acest caz nu este cercetat.

"Daca va fi depusa o reclamatie de catre victima sau politistii vor fi sesizati de catre medici, se vor face cercetari", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene, Camelia Tuduce.

De asemenea, reprezentantii Jandarmeriei Arad au aratat ca nu au fost semnalate alte incidente legate de trecerea trenului cu suporteri prin judet, iar acest caz nu a fost raportat.

Trenul a iesit din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, la ora 15.45, iar purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Daniel Iancu, a declarat ca suporterii unguri nu au creat probleme in timpul efecutarii formalitatilor si controalelor documentelor de calatorie.

Totusi, la plecarea trenului din Statia CFR Curtici, cativa suporteri au aruncat din vagoane cutii de bere, resturi alimentare si ambalaje.

Reprezentativa de fotbal a Romaniei a invins, vineri seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (2-0), selectionata Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014, din Brazilia.