O persoana si-a pierdut viata si noua au fost ranite in urma a trei accidente rutiere produse sambata dimineata in Bucuresti, la unul dintre acestea fiind nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare, pentru scoaterea a doua victime dintre fiarele contorsionate, relateaza Mediafax.

Cel mai grav accident s-a produs in sectorul 6, pe Splaiul Independentei, unde o masina care mergea de la podul Grozavesti spre Lacul Morii a intrat intr-un copac. In urma impactului, o persoana a decedat, iar trei au fost ranite, doua dintre acestea fiind transportate la Spitalul Elias, iar una, la Universitar. Potrivit politistilor, accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive.

Un alt autoturism a iesit de pe carosabil, in zona Calea Calarasilor, si a intrat intr-un stalp. Patru persoane au fost ranite, iar pentru scoaterea a doua dintre ele din masina a fost nevoie de interventia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Al treilea accident a avut loc in zona Baneasa, in apropiere de Fantana Miorita, unde patru masini, intre care doua taxiuri, au fost implicate intr-o tamponare in lant. Doua persoane au fost ranite in acest accident.