Un incendiu a izbucnit, vineri seara, in sala de operatii a sectiei de ginecologie a Spitalului Judetean Giurgiu, fara sa fie inregistrate persoane ranite, iar la ora transmiterii acestei stiri pompierii militari intervin cu trei autospeciale pentru stingerea flacarilor, transmite Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu, Madalina Botoroaga, la fata locului intervin pompierii cu trei autospeciale cu apa si spuma.

"Nu sunt persoane ranite si nu exista persoane evacuate. Colegii mei au gasit foc in sala de operatii a sectiei de ginecologie a Spitalului Judetean Giurgiu. Se actioneaza in acest moment pentru stingerea focului. Incidentul a fost semnalat prin Serviciul Unic de Urgenta 112. Este practic o incapere in care nu am gasit pacienti. Practic, au fost saltele care au degajat fum dens langa sala de nasteri, dar nu sunt, repet, persoane evacuate, ranite sau intoxicate cu fum, situatia este sub control", a declarat Madalina Botoroaga.