Un microbuz care transporta suporteri ai echipei de fotbal Dinamo, de la Timisoara spre Bucuresti, a fost atacat cu pietre si bate de persoane necunoscute, intr-o benzinarie din municipiul Lugoj, politistii intocmind un dosar penal pentru distrugere, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Ionut Bocancea, a declarat sambata pentru Mediafax ca, in noaptea de vineri spre sambata, persoane necunoscute au atacat un microbuz al suporterilor dinamovisti, intr-o benzinarie din municipiul Lugoj.

"Autori necunoscuti au spart geamurile laterale si parbrizul unui microbuz aflat intr-o benzinarie, in Lugoj, care transporta suporteri dinamovisti de la Timisoara spre Bucuresti. Politistii au intocmit dosar penal pentru distrugere si au deschis o ancheta pentru identificarea autorilor", a declarat Ionut Bocancea.

Potrivit sursei citate, autorii atacului au folosit bate si pietre.

Suporterii nu au fost raniti intrucat coborasera din microbuz la momentul incidentului.

Formatia Dinamo a fost invinsa, vineri seara, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de nou-promovata ACS Poli Timisoara, in primul meci al editiei 2013/2014 a Ligii I.