Unsprezece persoane au ajuns la spital, duminica dimineata, in urma unui accident produs la iesirea din municipiul Suceava spre localitatea Adancata, dupa ce doua masini s-au ciocnit, patru dintre raniti fiind in stare grava, informeaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, Alin Galeata, doua masini s-au ciocnit frontal, pe DN 29 A, la iesirea din Suceava spre localitatea Adancata.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Suceava, dar si echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

In urma impactului, 11 persoane cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean Suceava.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Tiberius Bradatan, a declarat ca patru dintre cele 11 persoane aduse la unitatea medicala au rani grave, iar una, in varsta de aproximativ 20 de ani, cu traumatism cranio-cerebral grav, este in coma.

Printre cele patru persoane ranite grav se afla si soferul care a provocat accidentul, acesta avand traumatism toraco-abdominal si fracturi costale multiple. O alta persoana a suferit traumatism cranian, traumatism de coloana cervicala si contuzie abdominala, iar alta are traumatism cranio-facial cu sangerare importanta, fiind stabila hemodinamic.

Ceilalti sapte raniti au suferit contuzii si escoriatii si sunt in curs de evaluare, fiind constienti, a mai spus Bradatan.