Patru tineri au fost raniti intr-un accident produs in orasul Somcuta Mare, pe DN1C, in noaptea de vineri spre sambata, masina in care se aflau in masina lovindu-se violent de un stalp de beton, informeaza Agerpres.

Potrivit politistilor care au intervenit la fata locului, autoturismul condus de unul dintre tineri circula dinspre pasul Mesteacan spre municipiul Baia Mare. Dupa o curba periculoasa la dreapta, masina a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp din beton. Impactul puternic l-a aruncat pe sofer cu capul prin parbriz iar volanul a fost rupt.

Doua echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures si Somcuta Mare, un echipaj de terapie mobila intensiva SMURD, un echipaj de descarcerare, pompieri militari din Somcuta Mare si echipaje de politie rutiera au fost la locul accidentului.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare. Cele mai grave leziuni le-a suferit conducatorul auto.

"Detasamentul de pompieri Baia Mare a intervenit pentru un accident rutier in Somcuta Mare. Un Audi 80 a parasit carosabilul si a intrat intr-un stalp. Soferul si trei pasageri au suferit rani grave. Soferul este mai grav", a declarat plt. adj. Sorin Indrecan, din cadrul ISU Maramures.

Dr. Ioan Motisan, din cadrul SMURD Maramures, a precizat ca starea ranitilor era grava in momentul preluarii, unul dintre ei avand politraumatism cranian sever si necesitand intubatie si ventilatie mecanica.

Soferului i-au fost recoltate probe biologice.

Pana la stabilizarea si transportul ranitilor traficul rutier pe DN1C s-a desfasurat pe un singur sens.