Avionul Cessna 172 care a adus, sambata noapte, Lumina Sfanta de la Ierusalim la Timisoara a facut o pana de cauciuc, insa a aterizat in siguranta cu cei trei pasageri ai sai, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Timisoara "Traian Vuia", avionul charter Cessna 172, care a adus la Timisoara Lumina Sfanta, a avut o pana de cauciuc la una dintre roti.

Cu toate acestea, pasagerii, trei preoti, au coborat in siguranta din avion, la aterizare, iar imediat dupa aceea o echipa tehnica a aeroportului a reparat roata.

Avionul a decolat in conditii bune de pe Aeroportul Timisoara, spre Bucuresti, dupa aproximativ o ora, in jurul orei 00.30.

La sosirea avionului la Timisoara, pe aeroport s-au aflat mai multe autoritati locale, intre care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin.

"Ne bucuram ca a ajuns cu bine si ca lucrurile sunt in regula si ca toata lumea este in siguranta. Lumina a ajuns asa cum trebuia in toate localitatile din regiunea noastra", a spus Bojin.

Este pentru a doua oara cand lumina sfanta ajunge de la Ierusalim la Timisoara cu avionul.