Saizeci dintre cele 66 de angajate de la fabrica de confectii din Calafat care au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu insecticid au fost externate vineri seara, in timp ce alte sase, dintre care doua sunt insarcinate, vor ramane internate in unitatea medicala pana sambata, potrivit Mediafax.

Potrivit directorului Spitalului Municipal Calafat, Stelian Voinea, şaizeci din cele 66 de femei rămase în unitatea medicală au plecat acasă pe propria răspundere.

"60 de femei au plecat la cerere pe popria răspundere. Au spus că se simt bine şi că vor să meargă acasă pentru că e Paştele şi au şi ele pregătiri de făcut. Au mai rămas doar două femei gravide şi alte patru femei care nu s-au simţit bine. Toate femeile care au rămas internate sunt în afara oricărui pericol", a declarat Stelian Voinea.

Potrivit sursei citate, cele şase femei vor rămâne în spital cel mai probabil până sâmbătă.

De asemenea, femeia care a intrat în comă după ce s-a intoxicat cu insecticid şi a fost transferată la Spitalul de Urgenţă din Craiova este în continuare în stare gravă.

Un număr de 67 de angajate ale unei fabrici de confecţii din Calafat au ajuns, vineri dimineaţă, la spitalul după ce s-au intoxicat cu insecticid.