Opt persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs intre localitatile Cristian si Orlat, in judetul Sibiu, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, din primele informatii reiesind ca unul dintre soferii consumase bauturi alcoolice., potrivit Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Silviu Albisor, opt persoane au fost ranite intr-un accident produs pe un drum judetean care leaga localitatile Cristian si Orlat.

"In accident au fost opt persoane ranite, dintre care una incarcerata. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare, cu doua echipaje SMURD si cu doua ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta Sibiu. Sapte dintre raniti au multiple escoriatii si contuzii, iar persoana care a fost incarcerata este politraumatizata", a declarat reprezentantul ISU Sibiu pentru Mediafax.

Silviu Albisor a precizat ca toti ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean Sibiu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, inspectorul Luciana Baltes, din primele informatii reiese ca accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

"Se efectueaza cercetari la fata locului pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului. Din primele informatii se pare ca, pe fondul consumului de alcool, soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un autoturism care circula regulamentar", a declarat Luciana Baltes.

Potrivit acesteia, in accident au fost ranite persoane din ambele masini.

Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul, alcoolemia soferului si incadrarea juridica a faptei acestuia.