O masina a Ambasadei SUA condusa de o angajata a institutiei a luat foc luni dimineata, pe Soseaua Kiseleff, incendiul fiind stins de pompierii bucuresteni in aproximativ cinci minute, informeaza Mediafax.

Potrivit unor surse din Politie, masina cuprinsa de flacari este a Ambasadei SUA si era condusa de o femeie care ocupa functia de secretar in cadrul institutiei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax, ca incendiul a avut loc pe Soseaua Kiseleff, pe sensul dinspre Piata Presei spre Arcul de Triumf, fiind sesizat in jurul orei 8:40.

La fata locului au fost trimise doua echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor si un echipaj de descarcerare de la Detasamentul Expozitiei, care au ajuns foarte repede la locul incidentului, a precizat Daniel Vasile.

Incendiul, care a izbucnit la compartimentul motor si risca sa se extinda, a fost stins in aproximativ cinci minute, nicio persoana nefiind ranita, a mai spus Daniel Vasile.

UPDATE 11:40 Ambasada SUA la Bucuresti a confirmat, la solicitarea Agerpres. ca un autoturism in care se afla un angajat al sau a avut o defectiune tehnica in trafic, luni dimineata, fara ca angajatul sa fie ranit.

"Am fost instiintati ca automobilul personal al unuia dintre angajatii Ambasadei SUA a avut o defectiune tehnica in cursul acestei dimineti in drum spre serviciu. Soferul masinii este bine si cooperam cu autoritatile locale pentru a ridica masina", a precizat Biroul de diplomatie publica al Ambasadei SUA.

Oficiali ai ISU Bucuresti au declarat pentru Agerpres ca femeia care se afla la volan a reusit sa iasa din autoturism, nefiind ranita.