Un elev a fost injunghiat la gat, luni, de catre o persoana necunoscuta, in apropierea Colegiului Economic "Ion Ghica" din Targoviste, acesta fiind transportat la spital, unde ulterior a decedat, transmite Mediafax.

UPDATE Potrivit politistilor, principalul suspect in cazul uciderii elevului de clasa a IX-a a fost prins pe o strada din Targoviste si a fost dus cu o duba la sediul Politiei Municipale Targoviste pentru audieri.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, profesor Mihaela Anton, victima era elev in clasa a IX-a la Colegiul Economic si se indrepta spre cursuri in momentul in care a fost injunghiat.

"Elevul facea naveta din localitatea Picior de Munte de langa Gaesti la Targoviste, iar din relatarile colegilor care il insoteau rezulta ca incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, in drum spre scoala", a spus Anton.

Ea a precizat ca elevul a murit la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

"Elevul a murit, am fost si noi informati, iar primele date arata ca pe respectivul gang elevul a fost strigat de catre un tanar dintr-un grup care era in acel loc, acesta i-a spus elevului nostru: ᅡtu opreste-te!ᅡ, iar agresorul l-a lovit cu un cutit la gat", a spus Anton.