Trei persoane au jefuit, vineri seara, o sucursala BRD din Pitesti, dupa ce unul dintre atacatori a amenintat-o pe casiera bancii cu un pistol, la ora transmiterii acestei stiri politistii audiindu-i pe angajatii unitatii bancare, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, jaful armat a avut loc la sucursala unei banci din cartierul pitestean Trivale, in urma atacului nicio persoana nefiind ranita.

"Pot sa va confirm ca a avut loc un asemenea incident, colegii mei se afla la fata locului si urmeaza sa stabileasca in ce conditii a avut loc infractiunea. Tot ce pot sa va spun in acest moment este ca nu exista persoane ranite si urmeaza sa se stabileasca daca a fost furata o suma din banca si care este valoarea ei", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, comisar sef Danut Dinu.

Conform primelor date, casiera bancii ar fi fost amenintata cu un pistol de catre un barbat, iar la atac au participat alte doua persoane.

Filiala bancii avea contract cu o firma de paza si avea camere video de supraveghere, care, potrivit primelor date, sunt functionale, urmand ca anchetatorii sa vizioneze si sa analizeze imaginile surpinse de acestea.

La ora transmiterii acestei stiri, politistii, care au izolat zona, sunt in interiorul bancii si ridica probe in vederea continuarii cercetarilor. Totodata, anchetatorii ii audiaza pe angajatii unitatii bancare.