Un glont tras de politisti spre o masina condusa de un barbat care refuzase sa opreasca la semnalele agentilor a ricosat in parbrizul unui alt automobil, fara ca soferul acestuia sa fie ranit, informeaza, vineri, oficiali din Politia Ilfov, citati de Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, Claudia Burada, incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 14.00, cand politistii din Branesti au facut semn sa traga pe dreapta soferului unui autoturism despre care existau informatii ca nu are permis de conducere. Pentru ca acesta nu a oprit, anchetatorii au pornit in urmarirea masinii, iar la un moment dat au tras trei focuri de arma in directia pneurilor.

Unul dintre gloante a ricosat din asfalt si a lovit parbrizul unei alte masini, fara ca soferul sa fie ranit.

"S-a deschis o ancheta, iar soferul al carui autoturism a fost atins de glont a fost audiat in calitate de martor si a primit o dovada, pentru a putea sa-si repare masina", a spus Claudia Burada.

Autoturismul urmarit a fost gasit parcat in fata casei barbatului suspectat ca a condus fara permis si a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor.