Judecatoria Sectorului 3 a pronuntat, joi, divortul dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, stabilind desfacerea casatoriei in urma culpei comune, domiciliul celor doi copii la mama si plata de catre fostul deputat a unei pensii de intretinere de o treime din veniturile sale lunare, relateaza Mediafax.

Decizia nu este definitiva in acest caz si poate fi contestata cu apel la instanta superioara.

Prigoana si Bahmuteanu au mai avut trei casnicii impreuna si s-au despartit de tot atatea ori.

La a patra casnicie, Silviu Vasile Prigoana a depus cererea de divort in 11 septembrie 2012, la Judecatoria Sectorului 3.

In procesul de divort au fost chemate in calitate de autoritate tutelara atat Primaria Sectorului 3, cat si Primaria orasului Pantelimon.

In august 2012, deputatul Silviu Prigoana a depus la Judecatoria Sectorului 3 o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protectie a celor doi copii minori, "pentru ca acestia au disparut din casa si nu s-au mai intors in 48 de ore".

Sesizarea lui Silviu Prigoana, ce avea ca obiect "ordonanta presedintiala ordin de protectie", a fost inregistrata in 7 august la Judecatoria Sectorului 3, sotia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoana, avand calitatea de parat. La termenul de judecata din 5 septembrie, instanta a dispus amanarea cauzei pana in 12 septembrie.

Silviu Prigoana declara ca in sesizarea depusa la Judecatoria Sectorului 3 cere sa fie dispus un ordin de protectie pentru cei doi copii minori ai lui, aratand ca a facut si plangere la politie.

Intrebat de ce a facut aceste sesizari, Prigoana a raspuns ca "au disparut copiii din casa".

"Nu eram acasa. Am depus sesizarile pentru ca au disparut copiii din casa, nu s-au mai intors in 48 de ore", a precizat Silviu Prigoana, care a aratat ca asa este noua lege ce reglementeaza protectia copilului.

Prigoana preciza atunci ca nu a cerut divort, custodie sau partaj.

Adriana Bahmuteanu declara ca nu stie ce problema are sotul ei si ca ramane ca judecatorul sa se pronunte.

Ea preciza ca se afla la "un resort langa Bucuresti", cu copiii, pentru cateva zile, sa stea la aer curat.

In acelasi context, Silviu Prigoana i-a desfacut Adrianei Bahmuteanu contractul de munca la postul Etno TV, unde ea era manager. "Nu asa te porti cu mama copiilor tai", a spus Bahmuteanu.