Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dupa-amiaza, la o casa de copii din Onesti, iar 11 copii cazati acolo au fost evacuati, la ora transmiterii acestei stiri focul fiind lichidat, fara a exista persoane ranite, anunta Mediafax. Primarul localitatii bacauane Onesti, Laurentiu Neghina, a declarat ca la momentul izbucnirii incendiului in centrul social se aflau 11 copii, care au fost evacuati.

Potrivit acestuia, copiii evacuati au fost dusi la alte case ale acestui centru social. Primarul a precizat ca la ora transmiterii acestei stiri incendiul era stins.

La randul sau, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau, Laurentiu Neghina, a precizat ca incendiul a izbucnit la acoperisul centrului social, iar la fata locului au intervenit patru echipaje ale pompierilor, incendiul fiind stins in jurul orei 15.00.

Reprezentantul ISU a precizat ca imobilul in care functioneaza centrul social are o centrala termica care functioneaza cu lemne, iar pana acum nu a fost stabilita cauza izbucnirii focului.