Un microbuz s-a rasturnat, miercuri, la intrarea pe autostrada A1, in zona localitatii Ciorogarla, informeaza Mediafax. In solicitarea facuta la numarul unic de urgenta 112 s-a anuntat ca patru-sase persoane ar fi ranite.

UPDATE Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat pentru agentia de presa citata ca cinci persoane aflate in microbuzul rasturnat vor fi transportate la spital, pentru diverse fracturi.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ilfov, Simion Petrus, a declarat pentru agentia de presa citata ca in apelul primit a fost anuntat faptul ca un microbuz s-a rasturnat la intrarea pe autostrada A1 spre localitatea Ciorogarla. Potrivit ISU Ilfov, la fata locului a fost trimis un echipaj de descarcerare.

Cristian Grasu, directorul medical al Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, a declarat pentru Mediafax ca in apelul la numarul 112 a fost anuntat faptul ca ar fi vorba de patru-sase victime astfel incat la fata locului au fost trimise sase echipaje, trei de la Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, doua de la SMURD si un echipaj de descarcerare.

Reprezentantul serviciului de Ambulanta a precizat ca, din datele transmise de echipajele aflate la fata locului, nicio persoana nu ar fi incarcerata.