Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, informeaza Mediafax.

Potrivit autoritatilor portuare, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile Constanta Nord si Constanta Sud - maritim si fluvial, au fost suspendate la scurt timp dupa miezul noptii de vineri spre sambata, in Portul Midia incepand cu ora 07.30, iar in Portul Mangalia de la ora 08.00, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata.

De asemenea, din acelasi motiv, a fost oprit tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunare - Marea Neagra.

Toate manevrele si operatiunile portuare vor fi reluate imediat ce conditiile meteorologice se vor imbunatati.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata si pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, unde vizibilitatea scade, pe locuri, sub 100 de metri, in timp ce in unele zone din judetul Constanta vizibilitatea scade sub 30 de metri.