Un om al strazii a fost omorat, luni, in Bucuresti, de o alta persoana fara locuinta, care l-a injunghiat in spate intr-un conflict pentru o portie de mancare, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Incidentul a avut loc in jurul orei 16.00, in Sectorul 1, in apropiere de sediul Sectiei 2.

Potrivit anchetatorilor, un echipaj de Politie a fost sesizat de un trecator care a anuntat ca la intersectia strazilor Bibescu Voda si Neagoe Voda se afla o persoana injunghiata.

La fata locului au venit doua echipaje SMURD, care, dupa ce i-au acordat victimei primul ajutor, au transportat-o la Spitalul Floreasca.

Intre timp, mai multe echipaje ale Sectiei 2 au pornit in cautarea agresorului, acesta fiind retinut in mai putin de o jumatate de ora, in zona Baneasa, imediat dupa ce a coborat, insotit de concubina lui, dintr-un autobuz al liniei 131.

Condus impreuna cu femeia la sediul Politiei Capitalei, agresorul, care are 44 de ani, a explicat anchetatorilor ca scandalul a izbucnit din cauza unei portii de mancare.

In timp ce acesta era audiat de politistii Serviciului Omoruri, victima sa, care avea tot 44 de ani, a decedat la Spitalul Floreasca.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de omor.