Trei persoane au fost transportate la Spitalul Sfantul Pantelimon, sambata seara, dupa ce au fost impuscate cu pistoale cu bile intr-un conflict petrecut in cartierul bucurestean 23 August. Patru dintre agresorii implicati in conflict au fost prinsi, au declarat surse din Politie, citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, politistii au fost alertati in jurul orei 20.00 cu privire la un conflict produs intr-o curte din sectorul 3.

Din primele cercetari a rezultat ca agresorii, in numar de cinci, au mers la casa unei familii pentru a convinge o femeie sa retraga o plangere depusa in urma cu o saptamana la Sectia 23 de Politie.

"Plangerea fusese depusa, pentru loviri si alte violente, impotriva mamei unuia dintre agresori, iar acesta si alte patru persoane voiau ca reclamatia sa fie retrasa", au mai spus sursele citate.

Cei cinci au intrat in curtea familiei, unde, in urma neintelegerilor cu membrii acesteia, unul dintre ei ar fi pulverizat un spray paralizant.

Familia reclamantei ar fi ripostat, dupa care un alt agresor a scos un pistol cu bile si a tras, ranind patru persoane din celalalta tabara. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Pantelimon, unde sunt in stare stabila, in afara oricarui pericol, au mai spus sursele citate.

In mai putin de doua ore, politistii bucuresteni au identificat si prins patru persoane din grupul agresorilor. Al cincilea - si el identificat - este cautat in prezent de oamenii legii.

Aceleasi surse au mai spus ca unii dintre agresorilor ar fi angajati ai unei firme de paza si protectie.

Potrivit unor rude ale persoanelor ranite, agresorii ar fi folosit si o sabie, iar intreg conflictul ar fi pornit de la o cearta mai veche pentru un loc de parcare.