Doi cetateni bulgari ramasi inzapeziti timp de cinci ore pe singurul drum judetean blocat din cauza viscolului si a zapezii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu dupa o interventie a ISU cu o autospeciala pentru transport persoane si victime detasata special in judet pentru interventia pe cod galben de ninsori si viscol de la ISU Dolj.

"Miercuri seara, in urma apelului la 112, autospeciala pentru transport persoane si victime multiple (ATPVM), incadrata de cinci subofiteri sub comanda directa a primului adjunct al inspectorului sef, lt.col. Marius Stancu, a intervenit pentru a salva doi cetateni bulgari ramasi inzapeziti de mai bine de cinci ore pe DJ 503, in dreptul localitatii Radu Voda", a declarat joi, pentru Agerpres, purtatoarea de cuvant a ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

Echipajul de salvatori a ajuns la timp pentru a salva viata celor doi cetateni bulgari cu sprijinul unui utilaj de deszapezire de la Baza Sud a Consiliului Judetean Giurgiu.

Persoanele salvate au fost transportate de echipajul ISU Giurgiu la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta Judetean Giurgiu, pentru a primi ingrijiri medicale.