Doua persoane au fost prinse sub un mal de pamant in curtea Universitatii Politehnica din Capitala, informeaza Romania TV. Rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti a declarat pentru Mediafax ca cele doua persoane ar fi sapat pentru a scoate fier vechi din zona unui santier al unei firme, terenul fiind la limita cu Universitatea Politehnica.

UPDATE Potrivit Romania TV, trupele de interventie au scos la suprafata una dintre victime in stare de inconstienta si ii acorda primul ajutor. Barbatul a stat sub pamant circa 20 de minute.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile a declarat pentru Mediafax ca martorii prezenti in curtea Universitatii Politehnica sustin ca sub malul de pamant sunt prinse doua persoane, echipele ISU Bucuresti lucrand pentru a le scoate la suprafata.

Reprezentantul ISU a precizat ca la fata locului intervin doua echipaje SMURD si doua echipe de salvatori, acestia putand sa vada doar o singura persoana. "Martorii sustin ca doua persoane ar fi sub pamant, dar echipele care intervin au deocamdata contact vizual cu o singura persoana", a spus Daniel Vasile.

El a precizat ca in zona producerii accidentului nu este niciun santier si, cel mai probabil, cele doua persoane sapau in cautare de fier vechi sau de alte materiale de constructie, informeaza agentia de presa citata.

Rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti, Mihnea Costoiu, care se afla la fata locului, a declarat pentru Mediafax ca sub malul de pamant ar fi prinse doua persoane. Acestea ar fi sapat pentru a scoate fier vechi din zona unui santier al unei firme, terenul fiind la limita cu Universitatea Politehnica.

Revenim cu informatii