Un tanar de 22 de ani s-a inecat in Dunare, joi, dupa ce tractorul in care se afla impreuna cu o alta persoana s-a rasturnat de pe un bac, arata primele informatii furnizate de ISU Braila, care precizeaza ca la fata locului au fost trimisi scafandri pentru recuperarea victimei, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc pe Dunare in zona comunei braileme Stancuta.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila, Stefan Stoian, un echipaj de pompieri cu mai multe ambarcatiuni ale Politiei de Frontiera se indreapta spre locul incidentului.

Primele informatii furnizate la 112 de catre persoanele aflate la fata locului arata ca un tractor cu doua remorci, imbarcat pe un bac care trecea Dunarea dinspre Insula Mica a Brailei pe malul stang, a alunecat de pe rampa bacului si a cazut in Dunare.

Potrivit sursei citate, in tractor se aflau doua persoane, una dintre ele reusind sa se salveze, iar cealalta - un tanar de 22 de ani - a ramas in tractorul care s-a scufundat.

"Un echipaj se indreapta spre locul incidentului, sa vedem in ce masura putem identifica zona ca sa scoatem tractorul si persoana respectiva. Cel care s-a inecat ar avea 22 de ani. Cealalta persoana din tractor a reusit sa se salveze", a declarat Stefan Stoian.

La randul sau, primarul comunei Stancuta, Nicu Turcu, a declarat ca la fata locului sunt asteptati si scafandri.

"Tractoristul si nepotul sau, care s-a inecat, veneau de la padure, iar la urcarea pe rampa tractorul a alunecat si a cazut in apa cu cele doua remorci. In cadere, geamurile cabinei s-au spart si a reusit sa se salveze numai tractoristul, nepotul acestuia fiind inghitit de ape. Asteptam echipajele de la ISU si scafandri", a spus primarul.