O cursa de pasageri care urma sa decoleze, miercuri dup-amiaza, spre Kiev (Ucraina) a fost oprita pe aeroportul Henri Coanda dupa ce conducerea aeroportului a primit un apel telefonic care anunta ca la bordul aeronavei ar fi o bomba, informeaza Realitatea TV. Purtatorul de cuvant al aeroportului Henri Coanda, Valentin Iordache, a confirmat pentru HotNews.ro amenintarea cu bomba, precizand ca nu este autorizat sa ofere alte informatii.

UPDATE Valentin Iordache a anuntat ca s-au incheiat verificarile aeronavei si ca a fost vorba despre o amenintare falsa. Aeronava urmeaza sa decoleze la ora 19:00.

Potrivit postului de televiziune citat, pasagerii au fost evacuati pentru a putea fi facute verificari la bordul avionului. La aeroport s-au deplasat echipaje de interventie in care se afla si genisti.

Mediafax informeaza ca aeronava avea la bord 42 de pasageri. Cursa cu numarul AEW 234, pe ruta Bucuresti-Kiev, trebuia sa decoleze la ora 15:55, insa a fost amanata pana la 17:30 in urma amenintarii cu bomba.

Avionul apartine companiei ucrainene AeroSvit Airlines.

Revenim cu informatii