Un incendiu izbucnit joi noapte pe casa scarii dintr-un bloc de pe strada Ion Campineanu din centrul Capitalei a fost stins de pompieri in aproximativ o ora si jumatate, unii locatari fiind evacuati cu autoscarile, a declarat pentru purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, citat de Mediafax. Pompierii au fost sesizati in jurul orei 1:30 despre incendiul izbucnit pe casa scarii, la parter, intr-un bloc de pe strada Ion Campineanu nr. 13. Incendiul s-a propagat pana la etajul doi, flacarile cuprinzand lambriurile din lemn de pe peretii scarii, fara a fi afectate apartamentele din imobil.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma, trei autoscari si sapte echipaje de prim ajutor, reusind sa stinga incendiul in jurul orei 3:00.

20 de persoane au fost evacuate, unele cu autoscarile pompierilor, iar 10 locatari au primit ingrijiri medicale la fata locului, dupa ce au suferit atacuri de panica, unele avand nevoie sa li se administreze oxigen, insa nimeni nu a fost transportat la spital, a precizat Daniel Vasile.