Barbatul care a injunghiat un vatman in zona intersectiei Calea Serban Voda cu Bulevardul Marasesti din Capitala, in urma unei altercatii in trafic, a fost retinut de politisti, fiind cercetat pentru loviri sau alte violente si port ilegal de arma alba, informeaza, vineri, Politia Capitalei, citata de Mediafax.

Politistii bucuresteni au fost sesizati joi, in jurul orei 16.00, prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca la intersectia Calea Serban Voda cu Bulevardul Marasesti a avut loc o altercatie intre un vatman si un sofer.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat ca, in urma unui conflict spontan in trafic, soferul a provocat scandal si l-a injunghiat pe vatman, producandu-i o plaga la nivelul mainii drepte, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Un echipaj SMURD venit la fata locului i-a acordat vatmanului primele ingrijiri medicale si l-a transportat la spital, unde a ramas internat sub supraveghere.

Soferul care l-a injunghiat pe vatman a fost retinut si este cercetat de politisti pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, loviri sau alte violente si port ilegal de arma alba in locuri publice.

Oficiali din Politia Capitalei declarau, joi seara, ca barbatul care l-a injunghiat pe vatman s-a predat la sediul Sectiei 14 Politie si este audiat de anchetatori. El a venit la Politie insotit de avocati.

Potrivit surselor citate, soferul, care conducea un autoturism Dacia Duster, a intrat cu masina pe linia de tramvai, din cauza aglomeratiei, moment in care intre el si vatman a inceput un conflict verbal. Ulterior, conflictul a degenerat, iar soferul a scos un cutit si l-a taiat pe vatman la antebrat.

Vatmanul a fost dus la Spitalul "Bagdasar-Arseni", fiind operat joi seara, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, dr. Florian Bica.

"Are o plaga taiata care a afectat muschii. Nu au fost efectate vase de sange", a precizat Florian Bica